Sökes: regionkoordinator med ansvar för regionarbete

FiSSc söker regionkoordinator med ansvar för regionarbete. Regionarbetet är att konkret stöda föreningar i dess arbete. Arbetet inleds den 1.4 eller enligt överenskommelse och är ett moderskapsvikariat med visstidsanställning. Arbetet är heltid och arbetsplatsen är belägen i Åbo.

 
Vi söker dig som är en god planerade och organisatör samt har lämpliga kvalifikationer inom organisationslivet. För ett framgångsrikt utförande krävs ett gediget intresse för att arbeta i en förening med frivilliga. Du utrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och finska, har lätt för att samarbeta med olika människor och är ivrig att utveckla ditt arbete. Erfarenhet av projekthantering och översättning (finska-svenska) ses som meriter. Arbetsuppgifterna består av såväl kontorsarbete, möten, beredning av evenemang och rådgivning till medlemmarna. Arbetet inbegriper även en del kvälls- och veckoslutsarbete.

Tilläggsinformation ger t.f. verksamhetsledare Tiina Kreku 044 0646464.

Sänd din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk senast söndag 2.3 till t.f. verksamhetsledare Tiina Kreku per e-post tiina.kreku(a)fissc.fi.