Verksamhetsledare sökes

Finlands Svenska Scouter r.f. är ett landsomfattande förbund för de svenskspråkiga scoutkårerna i Finland. Förbundet har 8 anställda och ett 100-tal förtroendevalda som arbetar med att stöda kårerna och främja scouting på svenska i Finland. Vi har kanslier i Helsingfors, Åbo och Vasa.

Finlands Svenska Scouter r.f. söker

VERKSAMHETSLEDARE
Arbetet gäller ett alterneringsledighetsvikariat för 1 år, fr.o.m 11.3.2013 eller enligt överenskommelse.
Verksamhetsledaren fungerar som förman för kansliet och leder förbundets verksamhet tillsammans med förbundsstyrelsen. Verksamhetsledaren ansvarar för förbundets administration och kontakten till förbundets samarbetsparter. Arbetet inbegriper även kvälls- och veckoslutsarbete.

Kvalifikationer
Vi förutsätter för arbetet lämplig utbildning, erfarenhet av personalledning samt förståelse för ekonomifrågor. Du uttrycker dig väl i tal och i skrift på både svenska och finska, samt har en vilja att stöda och utveckla förbundets verksamhet tillsammans med de förtroendevalda.

Vi uppskattar tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och insikter i scouting.

Som ledare är du lyhörd och inspirerande. Du vågar utveckla arbetssätt och du får din personal att växa i sina roller. Du tror på ungdoms- och frivillig verksamhet och vill jobba för att barn och unga ska få uppleva en hobby där de upptäcker äventyr tillsammans.

Information om anställningen
Mer information om vikariatet ges av verksamhetsledare Jonna Sahala, 050 3535 037.

Skicka din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk per e-post till scoutchefen@fissc.fi senast den 20.2.2013.

Observera att den sökande vid anställningstidpunkten måste vara registrerad arbetslös arbetssökande vid TE-byrån.